بیوگرافی آناهیتا همتی:
نام اصلي: آناهیتا
نام خانوادگي اصلي: همتی
سمت (در بخش هاي): بازیگران،
تاريخ تولد: ۱۳۵۲
محل تولد: تهران
مليت: ایران
مدرك تحصيلي: دیپلم
بيوگرافي:
در سال ۱۳۷۲ با نمایش تنبورنوازان (هادی مرزبان) بازی در تئاتر را آغاز کرد و در سال ۱۳۷۴ با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی) شناخته شد. او تا به امروز در مجموعه های بسیاری بازی کرده است.
آناهیتا همتی بازی در سینما را در سال ۱۳۷۵ و با فیلم به نمایش درنیامده افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی) آغاز کرد و اولین فیلمی که از او بر پرده سینماها به نمایش درآمد در سال ۱۳۷۸ و با نام عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده) بود.
آناهیتا همتی هیچگاه ندرخشید. هیچگاه آنطور که باید دیده نشد، اما حضور فعالش در تلویزیون و بازیهای روان و راحت او باعث شده تا همچنان پرکارترین بازیگر تلویزیونی باشد.
شاید بهترین و ماندگارترین حضورش در تلویویون مربوط به بازی مجموعه تلویزیونی کلانتر (محسن شامحمدی) و بخصوص خانه به دوش (رضا عطاران) باشد.
آناهيتا همتي بازيگري است كه اين روزهاچهرهاش براي خيلي از بينندگان تلويزيونيآشناست، بازيگري كه در دو، سه سال اخير، جزوپركارترين بازيگر زن در تلويزيون بود. فردي كههيچگاه دچار غرور نشده و هميشه از اين خصلتبد كه ممكن است هر بازيگري دچارش شود و اورا از عرش به فرش برساند، دوري ميكند.
آناهيتا داراي روحيهاي بانشاط است وهيچگاه خنديدن را فراموش نميكند، همانطوركه در سريالهايش او را هميشه اينطور ميبينيداو معتقد است تا انسان ميتواند بخندد و شادباشد، چرا افسردگي و چرا بداخلاقي… همتي در اول مرداد ماه ۱۳۵۲ در تهران بهدنيا آمد، پس از اينكه ديپلمش را در رشته علومتجربي گرفت، وارد عرصه بازيگري شد و در سال۶۹ وارد كلاسهاي تئاتر گرديد، اولين كار جدياو نمايش تنبورنواز بود، پدر او مهندس و مادرشكارمند است و خانوادهاي كم جمعيت را تشكيلميدهند، ديگر فرزند خانواده برادرش «آرين»است كه ۱۳ سال از او كوچكتر ميباشد.
فیلمهای سینمایی:
افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی، ۱۳۷۵)
عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده، ۱۳۷۷)
دختری به نام تندر (حمیدرضا آشتیانی پور، ۱۳۷۹)
قلبهای ناآرام (مجید مظفری، ۱۳۸۰)
بخشی از مجموعه های تلویزیونی:
دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی، ۱۳۷۴)
بهشت گمشده (کامران قدکچیان، ۱۳۷۵)
کهنه سوار (اکبر خواجویی، ۱۳۷۶)
چراغ جادو (یک قسمت، همایون اسعدیان، ۱۳۷۹)
برگبار (اکبر خواجویی، ۱۳۷۹)
روزهای مهتابی (سپهر محمدی، ۱۳۷۹)
خانه آرزوها (سیامک سهیلی زاده، ۱۳۸۰)
نسیم رویا (۱۳۸۱)
کلانتر (محسن شاه محمدی، ۱۳۸۱)
طلسم شدگان (داریوش فرهنگ، ۱۳۸۲)
خانه به دوش (رضا عطاران، ۱۳۸۳)